MINICAT

The World’s favorite portable sail boat fits in your car

MiniCat Sweden

MiniCat Sweden är exklusiv distributör av MiniCats katamaraner i Sverige. 

För 18 år sedan fick en ung entusiastisk seglare idén att utveckla en segelbåt som skulle vara bärbar, lätt att transportera, snabb att montera och prisvärd. Han ville skapa en riktig seglingskatamaran, inte en leksak! Det tog honom 2 år och hundratals testseglingar från prototyp till den första bärbara katamaranen. Nu, 18 år senare, kan man konstatera att han skapade en unik segelbåt som attraherar många seglingsentusiaster och som säljs över hela världen. Han heter Martin Horak, är designer och ägare till det världsomspännande patentet och båtmärket MiniCat. 

MiniCat är den populäraste katamaranen i sin kategori med ett stort utbud av modeller och färgkombinationer. 

Martin Horak har avtal med Moravian Exports, s.r.o. (MiniCat Worldwide) som är exklusiv världsomspännande distributör av MiniCat. Företaget säljer långt över 500 båtar om året. 
Det finns ett 20-tal exklusiva distributörer och återförsäljare runt om i världen som erbjuder MiniCat och båten kan ses segla i länder så långt som Brasilien, Peru, Australien, Japan, Karibien, Franska Polynesien, Papua Nya Guinea och många fler.

Laura Dekker ambassadör för MiniCat

Laura Dekker, den världsberömda nederländska/nyazeeländska seglaren som vid 16 års ålder blev den yngsta personen att segla jorden runt, har länge varit ett stort fan av MiniCat och sedan 2010 varit stolt ambassadör för våra katamaraner. Laura stötte på MiniCat i Panama under sin jordenruntsegling då hon provseglade en MiniCat 310. Hon njöt av att segla den och blev snart ägare av MiniCat som hon har stuvad på sin yacht “Guppy” för lekfulla seglingar när Guppy ligger för ankar.

Hon har sedan dess samarbetat med MiniCat, som tillsammans designat MiniCat 420 Laura Dekker Ltd. Edition, vilket är en spännande högteknologisk uppblåsbar segelkatamaran, vars design är baserad på vår mest populära segelbåt MiniCat 420 med användning av kolfiberartiklar, matt finish på ramen, dubbelfärgad mast, iögonfallande design av segel & fock och nydesignad trampolin med Laura Dekker-loggan.

 

Kontakta oss för mer information.

ENKEL FÖRVARING

 

Det finns inte många segelbåtar som tar så lite plats som MiniCat. En av de största fördelarna med MiniCat är att den packas undan och förvaras enkelt.

 

Efter seglingsdagen packar du ner den i en väska, förvarar den i ditt förråd eller under sängen och nästa helg tar du ut den igen. 

 

Inga extra avgifter för båtförvaring eller förtöjning, ingen oro för att någon ska stjäla den. Självklart kan du även ha den förtöjd eller uppdragen på land i monterat skick också, så att du snabbt kommer ut på sjön igen.

TRANSPORTLÖSNINGAR

Det fina med en MiniCat är att du inte behöver någon trailer för transport.

 

Minicats segelkatamaraner förvaras i väskor som får plats i vanliga personbilar.

 

Båtarna är lätta och tar liten plats. 

 

Fäll sätet bak i bilen, lägg den på takräcket, eller i din takbox.

 

Bär enkelt ner den till vattnet, eller rulla ner den med en liten vagn.

 

Om du flyger och vill ha din segelbåt med dig är det bara att checka in väskan med båten som sportutrustning.

MINICAT FÖR CAMPARE

Om du äger husbil eller husvagn och är seglare, eller vill lära dig segla, har vi den perfekta lösningen för dig och din familj – MiniCats bärbara katamaraner. 

 

Segelkatamaranen MiniCat ryms i 1-3 väskor beroende på modell och är lätt att montera & segla när lusten faller på.

 

Ta med din MiniCat i din husbil och du kan utforska sjöar och hav inte bara från stranden. Och dessutom fantastiskt avkopplande och även med action och adrenalin om det blåser lite mer. 

 

 

MINICAT FÖR DIN BÅT

Vill du segla när din motorbåt eller segelbåt ligger för ankar i naturhamnen eller hamnen? 

Är du sugen på ny aktivitet som alternativ till paddelboard och jetski, som inte bara är roligt och avkopplande, utan också ger en adrenalinkick.

Du eller dina barn kanske vill lära sig segla. 

Något som inte bara är en leksak utan en riktigt bra seglare? 

Det är då du ska ha en MiniCat lätt tillgänglig ombord.

Förvara den på eller under däck och använd den när lusten faller på.  

MiniCat kan också användas som dinge. 

Ta av segel & mast och montera motorstödet. På med  elmotorn och kör.

Kontakta oss på MiniCat Sweden för försäljning och om ni vill veta mer om våra båtar, eller om ni vill prova på innan ni köper.
Copyright © MiniCat Sweden 2023. All rights reserved.
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn